maandag 15 februari 2010

Nieuwe site online!

Beste fans van Bellevue,


Hartelijk welkom op de nieuwe site van Maison Bellevue en Maison Perdue, die is gemaakt door het Hollandse bedrijf Oogkauwgum en afgelopen weekeinde online is gegaan. Voor oude bezoekers is het wellicht even wennen, zo zonder de vertrouwde foto's, teksten en opmaak. De vroegere site - die zeker zeven jaar heeft dienst gedaan - bleek echter moeilijk te onderhouden en al helemaal niet uit te breiden met nieuwe pagina's...

Aan de andere kant breidt het landgoed Bellevue zich wél uit. Maison Perdue is dit seizoen onze nieuwe aanwinst en we vinden dat ons zelfgebouwde 'verloren huisje', gesitueerd achter op de schapenweide, in het verlengde van de moestuin, heel sfeervol is geworden. Links en rechts dient de kwast nog wel wat gehanteerd te worden, maar al te zeer oppoetsen willen we het nu ook weer niet. Juist de oude sfeer van Perdue spreekt ons aan.

Voor wie moeite heeft met de navigatie op de nieuwe site: in het kader rechts staan de hoofdstukken die vanaf de homepage te bekijken zijn. Onder de trefwoorden daar vind je dus algemene informatie over wie wij zijn, wat onze huizen kosten en wat dies meer zij. Daartoe klik je op de zwart-wit foto, waaronder tekst en foto's schuil gaan.

Onder de afzonderlijke kopjes Maison Bellevue en Maison Perdue, vind je nadere gegevens over de desbetreffende huizen. Het is goed om te weten dat je ook beide huizen tegelijk kunt huren, waardoor je met acht volwassenen terecht kunt, of met bijvoorbeeld zes volwassenen en vijf kinderen.

Hoe dan ook, we spreken de hoop uit dat je plezier beleeft aan een virtueel bezoek aan Bellevue en dat we je spoedig 'live' kunnen verwelkomen.

Dat het maar een Frank-rijk jaar moge worden voor iedereen!


Vriendelijke groet,

Elly en Jurriaan
http://www.maisonbellevue.com/

1 opmerking:

  1. Wat een mooie site met geweldige foto's! Ik kijk uit naar mijn week in het verloren paradijsje komende zomer. De pannen-champagne vorig jaar smaakte naar meer!

    BeantwoordenVerwijderen