maandag 27 juni 2011

Maison Perdue in VTWonen!

Dankzij een heel stel goede vriendinnen (styliste Marianne Luning, fotografe Anna de Leeuw en redactrice Carla Robben) staat in VTWonen een prachtige reportage over Maison Perdue!

Vorig jaar logeerden Marianne en Anna een weekje in Perdue. Super gezellige dagen waren het, vol verhalen en hapjes, drankjes en uitjes (naar het circus in Lucenay-l'Eveque, de honden-verkleed-als-leeuwen hebben het nog over de dames!).
Maar ook vol werk, want in die zomers week werd de basis gelegd voor de VTWonen-reportage 'Een dag in de Bourgogne'. Tien schitterende pagina's lang maar liefst, vol kleurrijke foto's, leuke kaders en een heerlijk verhaal.
Echt een hele eer vinden we het en uit het ganse land krijgen we enthousiaste reacties en verwachtingsvolle reserveringen.
Op dus naar de boekhandel allemaal, voor de Zomerspecial Holiday Homes van VTWonen! Enne... als je nog een weekje wilt komen moet je opschieten, want het gaat snel nu;-)

1 opmerking:

  1. Dit is natuurlijk he-le-maal te gek! Top. Wel een beeeetje jammer dat nu iedereen het adresje weet dat ik al jaren "ergens in de Bourgogne" noem als men vraagt waar ik op vakantie naar toe ga.

    BeantwoordenVerwijderen