zondag 2 december 2012

Marrakech de lucht in!

Goed nieuws voor grote families! Bellevue is uitgebreid met een nieuw huis, dat komend seizoen in de verhuur gaat: Marrakech. En dat kan vanaf nu op www.maisonbellevue.com worden bekeken.
Dank zij de goede werken van websitebouwer Daan Baars is de vertrouwde site van Bellevue uitgebreid met onze nieuwe aanwinst. In zeven pagina's wordt de bezoeker van www.maisonbellevue.com door de jongste vakantiewoning geleid.
De naam daarvan - Marrakech - is geïnspireerd op de antieke, kleurrijke tegelvloer die in de woonkamer van de gîte ligt en die Marokkaans aandoet.
De foto's van Marrakech zijn voor het grootste deel afkomstig van onze 'huisfotograaf' Peter Schat, die in september andermaal Maison Bellevue, Maison Perdue en ook Marrakech heeft vastgelegd. Waarvoor veel dank!
Uiteraard moeten het huis én de site nog wat verder rijpen, dus de komende maanden zal nu en dan een update worden gegeven van de ontwikkelingen op en rond het erf van Bellevue. Maar voor nu hopen we dat we vooral ook wat groter gezinnen (met oma en opa) een plek kunnen bieden om gezamenlijk vakantie te vieren, maar tóch de eigen privacy te behouden. Dus hartelijk welkom allemaal, in het algemeen op Bellevue en in het bijzonder in Marrakech!


1 opmerking:

  1. Proficiat, en dat het weer een plaatje zou worden was voor ons een weet en voor jullie een vraag, hoewel .... met het bekende doorzettingsvermogen, creativiteit en fredkapse vindingrijkheid is het jullie gelukt ons weer even stil te krijgen, chapeau! et que la foule accoure!
    Fons en Hennie

    BeantwoordenVerwijderen