woensdag 21 december 2011

Van dromen en geluk

We droomden even van een witte kerst toen afgelopen maandag een mooi pak sneeuw viel in de Morvan. Zo'n vijf centimeter misschien, maar genoeg om het glooiend landschap onder een witte deken te leggen.

Twijgen en takken bogen opeens ver door onder het gewicht van de sneeuw en de hele wereld lag verstild onder die mantel van kristal. Nu ja, de hele wereld... Enna en de poezen dolden door de vlokken, trokken ieder spoor in de sneeuw na en vonden het allemaal reuze spannend.

Die spanning duurde helaas niet lang, want zodra het begon te regenen deze week, smolt de witte wereld weg. Het donker van de bomen kwam weer boven en het groen van het gras...

Maar we blijven dromen, omdat in dromen ieders geluk besloten ligt. We wensen iedereen een vredige kerst en een sprankelend 2012.

Elly en Jurriaan

1 opmerking:

  1. Jur en Elly, ik heb de tranen in de ogen van het lachen. Geweldig, wat jullie beleeefd hebben en grandioos hoe je het hebt verteld. Dit beloofd een heel goed 2012. p.s. Ik ben gestopt met roken, maar drinken wil nog wel!

    BeantwoordenVerwijderen